Az ITE Bus & Truck Kft. az ITK cégcsoport valamennyi leányvállalatával összhangban kiemelt küldetésének tekinti, hogy olyan termékeket és szolgáltatásokat értékesítsen partnerei számára, melyek teljeskörű megoldásokat nyújtanak az egyedi igényeknek megfelelően. Ezen törekvéseink mellett folyamatosan szem előtt tartjuk, hogy partnereinket és általuk még több embert, akik a mobilitás területén szereplőként megjelennek, hozzásegítsük egy élhetőbb, fenntartható világhoz.  Kizárólag a legmagasabb környezetvédelmi normáknak megfelelő gépjárműveket értékesítünk és egyéb szolgáltatásaink során is környezettudatos magatartásunkkal igyekszünk példaként elöl járni.

Küldetés

ÜGYFÉL- ÉS UTASKÖZPONTÚSÁG

Fontos számunkra, hogy kiérdemeljük partnereink bizalmát! Ez elengedhetetlen a hatékony együttműködés érdekében. Ezért mindent megteszünk, hogy szakmai tudásunkkal segítsük partnereinket céljaik elérésében és egyedi, komplex szolgáltatást nyújtva hozzájáruljunk sikereikhez.

VERSENYKÉPESSÉG

Partnereink akkor tudnak versenyképesek maradni, ha mi magunk is a piaci igényeknek megfelelően alakítjuk folyamatainkat. Az innováció, vagyis a megújulás a fő vezérelvünk, egészen az ötlettől a megvalósításig!

DINAMIZMUS

Ahhoz, hogy partnereinket hatékonyan tudjuk segíteni, gyorsan kell reagálnunk a világ folyamatos változásaira. Így mindig korszerű, hatékony és egyben környezetbarát megoldásokat kínálunk ügyfeleinknek.