Bemutatkozunk

  Minden egy helyen – összehangolt szolgáltatás

Az ITK Holding Zrt. “legfiatalabb” leányvállalataként az ITE Bus & Truck Kft. 2020. óta látja el a cégcsoport valamennyi értékesítési és vevőszolgálati feladatát. Ügyfeleink elmondják nekünk milyen termékre és szolgáltatásra van szükségük, mi pedig összehangoljuk a tagvállalatok tevékenységét, hogy egy tökéletes megoldás születhessen! 

Cégcsoportunk minden igényre korszerű, innovatív és fenntartható megoldást kínál! Az Inter Traction Electrics Kft. mérnökei által fejlesztett, az ügyfél igényeihez igazodó gépjárművet a debreceni üzemünkben gyártjuk le, majd szereljük fel minden olyan informatikai kiegészítővel, amit a Pandant TMSZ Kft. szakemberei a megrendelő elvárásai alapján terveznek meg.

Amennyiben ügyfelünk a kész gépjárművek üzemeltetését is ránk bízza, úgy az INTER TAN-KER Zrt., illetve az INTER TAN-KER City Kft. munkatársai több éves operátori tapasztalatukkal minden lehetséges módon támogatni fogják ügyfelünket, hogy az ő ügyfeleik, az utasok és céges megrendelők is elégedettek legyenek.

Hitvallásunk szerint, ha ügyfeleink sikeresek és elégedettek, mi is azok vagyunk!

Ismerkedjen meg velünk és társvállalkozásaink termékeivel, szolgáltatásaival!

vevőszolgálat

értékesítés

szerviz

alkatrészellátás

BT 900x600 1
pandant
szolgaltatas 2 900x600
BT 900x900 1